Hvad skal i tasken

1.Lip gloss (ekstra make-up) – Lip glos er et must at have med, den får dine læber til at se meget bedre ud. Og hav altid make-up med, hvis det du har på i forvejen skal rettes eller laves om. 

 

2.Stiletter – selvom man ikke kan se dine fødder på billedet, så giver stiletter dig en meget bedre kropsholdning.

 

3.Hudfarvet undertøj – Det er altid godt at være på den sikre side, hvis dit tøj er gennemsigtigt.

 

4.Masse tøj – om du så skal tage hele dit klædeskab med så, så tag så meget tøj som det er muligt med til shoot. Så er der masse at vælge mellem og kan give nogle ekstra billeder, end hvad du havde regnet med.

 

5.Mad eller drikke – det er vigtigt at have lidt mad og vand med, da man aldrig helt ved hvor lang tid et shoot kan tage. Og da man faktisk bruger flere kræfter og energi end man lige tror.

 

6.Ekstra kontrakter – det er altid en god ide at være på den sikre side, så tag nogle ekstra kontrakter med i tasken. 

 

7.Visitkort – hvis det er noget man bruger, er det en god ide, at have visitkort med. Så har fotografen/Make-up artisten altid info på dig, så de altid kan komme i kontakt med dig igen.

 

8.Accessoires – Hav nogle smykker med, det kan give en masse til shootet, så man ikke ser alt for bad ud. (dog ikke et must på alle billeder men til nogle er det rigtig fedt)

 

9.Underholdning – Hvis der er flere modeller end dig til shootet så tag en bog, noget musik eller andet, der kan underholde dig, mens du venter.

 

10.Fugtigheds creme + hårbørste + hårlak + elastikker - tør hud og ustyrligt hår er noget træls noget, så elastikker, hårbørste og hårlak er guld værd, hvis du fx skal ændre håret under et shoot.


Skrevet af Sisse Løjkner & Maria Brændstrup